דוכני מזון לאירועים

דוכני מזון לאירועים – גם יפה וגם בופה
היא החליטה מה ללבוש, ביקשה שתעזור לה לבחור נעל שתתאים והציצה, “בפעם האחרונה”, במראה. בשעה טובה יצאתם מהדלת, הזמנת מעלית ואז היא אומרת “חכה שניה” ורצה לחדר. אתה מגניב מבט לכיוון המקרר, חושב “לחטוף” משהו קטן לנשנש, משהו שירגיע את הבטן המקרקרת, אבל ההזמנה לאירוע מזכירה לך למה לא אכלת מהבוקר… אתה ניגש לחדר, אומר לה, בפעם המיליון, שהיא נראית מדהים ושאתם צריכים לצאת כדי לא לפספס.. את הבופה, כמובן.
לאחר נסיעה שנראית כמו נצח, אבל ארכה הרבה פחות מכך, אתם סוף כל סוף מגיעים לאירוע ולהמולת האנשים המסתובבים, המדברים והאוכלים.
מולכם דוכני מזון מעוצבים במבחר סגנונות. ניחוחות המטעמים מגיעים מכל עבר. כל עמדה מתהדרת בטבח מקצועי המקבל את פניכם בחיוך ומציע לכם מנה ססגונית, מרהיבה וטעימה הנעשית לנגד עיניכם. האפשרויות רבות, המנות עשירות, מגוונות ומעניינות. היה כדאי לא לאכול מהבוקר…
בדוכן הראשון פטריות פורטבלו ושמפיניון מוקפצות בווק הלוהט, לצידן פוקאצ’ות חמות שזה עתה יצאו מהטאבון. בעמדת הדים סאם שממול, כיסונים צבעוניים צמחוניים ובשריים. על הגריל שמימין נצלה נתח אסאדו עסיסי במיוחד. המבחר עצום ואתם מוצאים את עצמכם עם צלחות עמוסות כל טוב.
מסתבר שלאכול עם העיניים זו לא קלישאה. הרצון לטעום מהכל וליהנות מחוויה קולינרית מתעורר יחד עם הרעב כאשר מביטים בצוות מיומן ומקצועי, בסביבת עבודה אסתטית ובאוכל מפתה. אתם נכנסים לאווירה מיוחדת בה אתם מרגישים שותפים לעשייה ולרגע חולמים להיות המאסטר שף הבא.
לנקודה זו מגיע כל אורח כאשר שירותי דוכני מזון לאירועים ניתנים על ידי הטוב ביותר, כשגם השירות וגם האיכות הם ללא פשרות. מגוון רחב של דוכני מזון מבטיח כי מהאירוע הזה כולם ייצאו שבעים.
בשונה מאירועים בהם ההגשה היא על ידי מלצר לשולחנות (A.S), הגשה בסגנון בופה מקנה את האפשרות לפגוש פרצופים אחרים בכל מנה וגם בין לבין.
המצע הרחב ופריסת הדוכנים, בכמות המותאמת למספר האורחים, מבטיחים שירות מהיר ויעיל. מעבר ליצירת מראה ייחודי ומעניין לאירוע, דוכני המזון יוצרים אינטראקציה בין האורחים, מחזקים את הקשרים החברתיים והמשפחתיים ומחממים את הלב. זוהי דרך מרעננת ומקורית ליצור זיכרונות נעימים וטעימים

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>